Adverteren

Hoge attentiewaarde

Met een advertentie in het Duivens Nieuwsblad bereikt u ieder huishouden in Duiven, Groessen en Loo. Door de professionele redactionele aanpak met voor elk wat wils bent u verzekerd van de hoogste attentiewaarde voor advertenties in de Liemers. Heel bijzonder is dat het Duivens Nieuwsblad ook wordt verspreid op alle bedrijventerreinen* in de gemeente Duiven. Bovendien zijn er afhaalpunten op een groot aantal plaatsen waar veel inwoners komen.

 

* Nieuwgraaf, Centerpoort, Graafstaete, Seingraaf, ’t Holland en Spoorzone.

 

Doorplaatsen naar andere kranten

Het Duivens Nieuwsblad is een tweewekelijkse uitgave van Liemerse Nieuwsbladen bv, die ook het Zevenaars Nieuwsblad en het Westervoorts Nieuwsblad uitgeeft. Daarmee bereikt u ruim 80.000 inwoners in de gehele Liemers. Desgewenst regelen wij als extra service ook de plaatsing in andere kranten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden: 0316 – 280 682.

 

Formaten, tarieven, eigen dtp-afdeling

Het Duivens Nieuwsblad werkt zoveel mogelijk met vaste advertentieformaten. De formaten en de plaatsingstarieven staan overzichtelijk bij elkaar op onze tarievenlijst. Wilt u een ander formaat, bel dan even: 0316 – 280 682. Dan vinden we samen een oplossing. U kunt ook gebruikmaken van onze eigen dtp-afdeling, waar professionele vormgevers u graag van dienst zijn.